El Swing Jazz omplirà la Plaça de la Mare de Déu de València de música i ball

Nova cita del XXIII Festival de Jazz de València, amb un concert d'accés lliure demà dissabte, 31 d'agost, a les 21.00 hores a la plaça de la Mare de Déu.

PublicitatAVL

Nova cita del XXIII Festival de Jazz de València, amb un concert d’accés lliure demà dissabte, 31 d’agost, a les 21.00 hores a la plaça de la Mare de Déu, on el públic assistent podrà gaudir d’un espectacle de balls i swing jazz protagonitzat per Le Dancing Pepa Swing Jazz. Este concert s’emmarca dins del cicle «Jazz als barris i pobles de València», una iniciativa que es desenvolupa fins al 7 de setembre.

D’esta manera, este grup musical, d’origen valencià i nodrit de grans músics d’estil swing jazz amb ritmes frescos i molt rítmics, portarà al públic fins als carrers de Nova York dels anys 20. Interpreten temes de frenètic blues, lindy hop, swing clàssic i jazz amb base rítmica de piano, bateria i contrabaix, així com una part melòdica en què entren en joc el trombó, la trompeta i el saxo alt. A més, esta formació va ser seleccionada per a participar en «The World Jam», la batalla entre les millors bandes de swing del món, sent per a molts la gran sorpresa de l’esdeveniment. Els seus components són Eduard Marquina (piano i veu), Fede Crespo (trompeta), Javi Pérez (contrabaix), Joan Saldaña (saxo alt i soprano), José Hernández Reillo (bateria i washboard) i Paco Soler (trombó).

PublicitatRovira  

Les següents cites, totes amb el mateix horari de les 21.00 hores, seran el 5 de setembre a la platja de Les Arenes amb Bertrand Kientz Quintet i després, la Sedajazz Big Band i el seu espectacle «Latin Jazz Party», i el 7 de setembre a la plaça de Patraix amb Eva Romero & Jazzbona Big Band.