15.6 C
Valencia

El tancament del centre de salut de Cabanes desespera als veïns

Obligats a traslladar-se a Vall d'Alba des de fa quasi tres mesos, la situació s'agreuja per l'aplegada de l'estiu i l'increment poblacional en la Ribera de Cabanes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els veïns de Cabanes i la Ribera seguiran obligats a desplaçar-se fins a Vall d’Alba i Torreblanca si desitgen rebre atenció sanitària en el centre de salut. El tancament sine die tant del consultori del poble com el que presta servei als veïns de la Ribera de Cabanes obliga els primers a traslladar-se a Vall d’Alba i als segons fins a Torreblanca.

La situació es prolonga des de fa quasi tres mesos “i desespera a molts veïns, especialment als més majors, que han vist com havien de buscar un mitjà de transport per a poder ser atesos pels professionals sanitaris”.

Ana Obiol, portaveu del PP a l’Ajuntament de Cabanes s’ha fet eco d’aquesta situació “que urgeix ser atesa”. “Estem a les portes de l’estiu, hi ha un moviment de població important que va a la platja i a més ens visiten turistes. Som conscients que Cabanes té un turisme familiar però no per això hem de menysvalorar les necessitats que es generen”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià