El Tapeix torna a Santa Pola

El Tapeix és un concurs de tapes que organitza l'Ajuntament en col·laboració amb la Confraria de Pescadors per a promocionar el Peix de Santa Pola.

Com cada any des de fa 11 edicions, torna el Tapeix a Santa Pola. El Tapeix és un concurs de tapes que organitza l’Ajuntament de Santa Pola en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Santa Pola, per a promocionar el Peix de Santa Pola, distintiu de qualitat que identifica el peix que desembarquen els nostres mariners en el port cada dia.

Enguany a més, la Confraria s’ha encarregat del subministrament inicial del Peix de Santa Pola perquè les tapes es realitzen amb autèntic peix de la badia.

Els restaurants que participen en el Tapeix són 11 en total, i cadascun d’ells presenta una tapa a base de CORBINA i una altra tapa a base de GATET, productes típics de Santa Pola que es poden adquirir diàriament en la Peixatería de la Confraria de Pescadors. A més d’estes 2 tapes de peix, podran degustar una tercera tapa que alguns dels establiments han elaborat amb tot l’afecte i bon fer que els caracteritza.

Els restaurants participants exposaran a la seua porta un distintiu com a certificat del Peix de Santa Pola juntament amb el logotip del Tapeix. Consulta ací els restaurants i com participar: http://bit.ly/Tapeix_SantaPola_2020

CatalanSpanish