El TAU Castelló i Ruralnostra presenten la campanya de socis i abonats per a la temporada 2019/2020

Així dilluns que ve 17 de juny ja es donarà el tret d'eixida a la campanya i ja es podrà renovar els abonaments en les oficines del club de dilluns a divendres en horari de 17 h a 20 h

Aquest matí en les oficines de Ruralnostra de la plaça de la Pau de la capital de la Plana, el TAU Castelló ha presentat la campanya de socis i abonats per a la pròxima temporada que coincideix amb el 25 aniversari de l’entitat. La campanya resa el lema “25 anys i un mateix somni”, que com explicava Luis García, president de l’equip del taulellet, “va ser un somni crear el club i és un somni tot el que hem aconseguit i seguim amb el mateix somni”.

Com a novetat de la campanya s’ha presentat la figura diferenciada de soci i abonat. “El que diferència al soci de l’abonat és que el soci té ple dret en l’assemblea del club i a més rebrà una samarreta commemorativa del 25 aniversari, a més de tindre el seu abonament per a veure tots els partits”, ha recalcat Luis García, que ha agraït a Ruralnostra el seu suport per tercer any consecutiu de manera que una temporada més la part posterior del carnet portarà el logotip de l’entitat financera castellonenca.

Gerardo Muñoz en representació de Ruralnostra, ha destacat els valors del club que els uneixen, “nosaltres estem encantats de continuar donant suport al TAU Castelló, ja que compartim valors d’èxit com l’honestedat, el treball en equip, la humilitat”.

Així dilluns que ve 17 de juny ja es donarà el tret d’eixida a la campanya i ja es podrà renovar els abonaments en les oficines del club de dilluns a divendres en horari de 17 h a 20 h.

 

ValenciàEspañol