El Teatre Principal de Castelló serà imatge del cupó de l’ONCE del diumenge 15 de desembre

L'organització repartirà 5,5 milions de bitllets per tota Espanya amb la imatge del teatre castellonec.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha assistit aquest dimecres a la presentació del cupó de l’ONCE que l’organització dedica diumenge que ve 15 de desembre al Teatre Principal, dins de la sèrie ‘Ciutats a escena’. En total, es difondran 5,5 milions de cupons per tota Espanya amb la imatge del Teatre Principal de Castelló.

“La ciutat de Castelló torna a ser la imatge d’un cupó de l’ONCE, esperem ser-ho més vegades i que la imatge de Castelló servisca per a col·laborar en les accions fonamentals que du a terme aquesta organització”, ha indicat López durant la presentació.

El cupó ha sigut presentat en el propi Teatre Principal per Jesús Moril, director de l’ONCE Castelló; Alfonso Ribes, coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura; i el regidor de Benestar Social i Dependència de Castelló.

Jesús Moril ha destacat que aquests bitllets seran repartits per 20.000 venedors en tota Espanya i 200 a la província de Castelló. La província de Castelló compta amb 500 afiliats.

La sèrie ‘Ciutats a escena’ està dedicada als teatres i sales emblemàtiques de les 52 capitals de província i amb ella l’ONCE compleix amb un dels seus objectius que es pretén amb la venda del cupó: la proximitat a la ciutadania, els seus costums, la seua història o cultura.CatalanSpanish