El temporal destrossa el pavelló cobert del poliesportiu de Dénia

Este desastre obliga a suspendre les activitats durant tota la temporada

Publicitat

L’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor d’Esports, Raúl García de la Reina, han informat que el pavelló cobert del poliesportiu municipal ha patit danys estructurals molt importants que impossibiliten la realització de qualsevol activitat durant el curs 2019/2020 que ara comença. El sostre de la instal·lació ha sigut arrancat, una de les parets ha caigut, el paviment del pavelló està alçat i s’han trencat finestres i cristalls com a conseqüència d’un tornado que s’ha desplaçat durant la matinada de hui dijous des de la platja d’Albaranas (Les Marines), a l’altura del restaurant Fernando, terra endins, fins al poliesportiu municipal, afectant el seu pas al Club de Tenis, el CdT i habitatges particulars.

Per tant, les classes de la gran majoria d’Escoles Esportives Municipals i els entrenaments dels clubs no es podran desenvolupar en el pavelló durant aquesta temporada. Els responsables municipals gestionaran amb els ajuntaments de poblacions veïnes que compten amb pavellons coberts la possibilitat que les escoles i clubs deianencs utilitzen les seues instal·lacions.

PublicitatRovira  

Respecte a l’arranjament del pavelló després de la destrossa, l’alcalde ha afirmat que “els tècnics municipals estan valorant si val la pena reconstruir-lo, la qual cosa portaria molt temps i diners, o és preferible fer un nou més adequat a les necessitats de la ciutat”, ja que l’actual va ser construït fa uns quaranta anys.

Respecte a la resta d’elements del poliesportiu municipal –camp de rugbi, pista d’atletisme i frontó-, el regidor d’Esports ha indicat que s’obriran al públic una vegada que s’asseguren totes les planxes del pavelló i quede garantida la seguretat dels usuaris. Per a evitar danys personals, s’ha tancat l’accés al poliesportiu i es prega a la ciutadania que no s’acoste pels voltants.

Raúl García de la Reina també ha informat del trasllat de les oficines de la Regidoria d’Esports a les dependències municipals de l’Espai de Participació dels Portelles, al carrer Pare Pere, 17, a partir del pròxim dilluns.

Finalment, Vicent Grimalt ha agraït als portaveus dels grups municipals el suport oferit durant aquest episodi d’alerta roja i ha recordat que qualsevol ciutadà pot acudir a l’ajuntament a partir de la setmana vinent i demanar de manera gratuïta el comunicat meteorològic d’aquests dies per a presentar-lo en la seua companyia d’assegurances si ha de realitzar qualsevol reclamació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela