El temporal provoca caiguda d’arbres a Gandia i obliga a tancar el Port de Sagunt

Al seu torn, l'Ajuntament de València ha decretat el tancament dels parcs i jardins pel temporal i recomana a la població evitar les voreres i zones amb arbres.

Publicitat

El temporal que està afectant el Mediterrani ha provocat el tancament del Port de Sagunt al trànsit marítim per l’estat de la mar, que ha arribat a superar les ones de 4 metres durant la matinada, mentre que el de València s’ha reobert a les 9.32 hores després de cinc hores, segons ha informat l’Autoritat Portuària de València.

Així, el Port de Sagunt roman tancat al trànsit marítim portuari des de les 2.25 hores, mentre que el de València es va tancar a les 4.20 hores encara que s’ha obert a les 9.32 hores per la millora de les condicions meteorològiques, segons ha informat.

PublicitatRovira  

El Consorci de Bombers de València han realitzat diversos serveis durant la matinada per les fortes pluges i el temporal marítim. S’ha fet un sanejament per caiguda d’un andami a  Burjassot i en un camí que uneix la població valenciana de Xeraco amb Tavernes de la Valldigna. A més, han intervingut en la retirada d’arbres caiguts a un parc i a l’urbanització Montesol de Gandia.

Al seu torn, l’Ajuntament de València ha decretat el tancament dels parcs i jardins pel temporal i recomana a la població evitar les voreres i zones amb arbres.

PublicitatJuega Limpio Orihuela