El Tenis Platja torna a l’Arenal de Xàbia el primer cap de setmana d’agost

En categories amateur, l'espectacle començara el dissabte a les 17.30 fins a les 21.00 hores

El cap de setmana del 3 i 4 d’agost, la platja de l’Arenal de Xàbia acull la IV edició del torneig tenis platja.

En categories amateur, l’espectacle començara el dissabte a les 17.30 fins a les 21.00 hores. En primer lloc es disputarà una “fase classificació” on es formaran grups dels quals es classificaran les primeres parelles per a la fase final, que tindrà caràcter d’eliminatòria directa.

El fermall d’or es posarà el diumenge dia 4 amb la disputa de les categories federades i les semifinals de les diferents modalitats amateur i mixt de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.00. Les finals es jugaran a partir de les 17.00 i culminaran amb la final mixta i a continuació la final femenina i masculina federada a les 18.00 i 19.00 respectivament.

L’esdeveniment posarà el seu punt final amb el lliurament de trofeus i sorteig de regals i es procedirà a l’acte de clausura amb un aperitiu i vi d’honor.

El reglament aplicable en el torneig serà el de Tenis Platja de la Real Federació Espanyola de Tenis (RFET). Per tant, no es permet als participants el canvi de parella una vegada disputat algun partit durant el campionat. En cas d’admissió del canvi de parella no es podrà accedir a la fase final amb una parella diferent de la inicial d’inscripció.

CATEGORIES:
Federades masculina i femenina.
Amateur: 1a i 2a masculina, femenina i mixta
L’organització compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàbia, Restaurant La Fontana, The Lady Elisabeth School, Immobiliària Bartolomé Bas, entre altres patrocinadors que aportaran magnífics regals i premis per a tots els participants i finalistes de la competició, entre ells més de 500 € en premis, servei de fisioteràpia, welcome pack i moltes més sorpreses.

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions es podran realitzar en www.csbas.es
(Tlf. 639 34 83 61 / [email protected])
El tancament d’inscripcions serà el Dijous 1 d’Agost a les 20.00 hores.
El preu d’inscripció per a totes les categories serà de 20 € per jugador i 26 € amb categoria mixta.

ValenciàEspañol