sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El tripartit de La Vall d’Uixó no paga les ajudes de #XarxaLlibres perquè no ha lliurat la documentació

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat la tardança del tripartit format per PSPV-PSOE, Esquerra Unida i Compromís, a pagar les ajudes dels llibres de text del programa #XarxaLlibres. Així, el regidor del PP, Óscar Clavell, ha assegurat que “la Vall d’Uixó està entre el 25% dels municipis de la província de Castelló que no han pagat les ajudes perquè l’Ajuntament no ha lliurat la documentació necessària requerida”.

En aquest sentit, l’edil ha indicat que el 75% de les localitats de Castelló han signat el conveni amb la Diputació de Castelló i ja han cobrat el 33% que ha d’aportar l’administració provincial. No obstant açò, la Vall d’Uixó no ha facilitat la documentació a la Diputació en un clar exemple de “falta de gestió, de previsió i de treball d’un govern que dóna l’esquena als ciutadans”.

El tripartit “oculta informació” al PP

D’altra banda, el regidor popular ha mostrat la seua preocupació perquè el tripartit “oculta informació al PP des del mes de juliol, quan portaven solament un mes governant”. A açò cal sumar que ahir en el ple municipal l’alcaldessa Tania Baños va dir, arran de les preguntes que va realitzar el PP en el torn obert de paraules, que contestaran “quan creguem convenient respondre a les seues preguntes”.

Óscar Clavell ha lamentat les paraules de l’alcaldessa per a qui el PP pregunta massa a través de compareixences, comissions i en el ple municipal. “Al tripartit els fastigueja que el PP fem oposició dura, crítica però també constructiva com és el cas de la moció que presentem ahir per a fer parcs infantils accessibles”.

En aquest sentit, l’edil popular ha lamentat la falta de transparència del tripartit així com “la poca gestió i labor; la nul·la eficàcia i eficiència de l’alcaldessa i del tripartit que presenten pràcticament buide el despatx ordinari del ple”.

Últimas noticias

Contenido relacionado