El Valencia Basket vol ascendir a Ponsarnau a primer entrenador

Ponsarnau ha estat ajudant de l'entrenador basc com el va ser de Pedro Martínez les dos temporades anteriors

El València Basket ha ofert a Jaume Ponsarnau ser el primer entrenador de l’equip després d’haver estat tècnic ajudant en les últimes tres campanyes i, segons va poder saber Efe per fonts coneixedores de l’operació, ambdos parts negocien ja un nou contracte.

El club valencià comunicà aquest passat divendres que no oferiria la renovació a Txus Vidorreta, que ha dirigit a l’equip aquesta campanya i que acabava contracte.

Ponsarnau ha estat ajudant de l’entrenador basc com el va ser de Pedro Martínez les dos temporades anteriors, per la qual cosa té un ampli coneixement de la plantilla.

El probable pròxim entrenador del València renovà la passada campanya per tres temporades com a ajudant però tenia una opció per desvincular-se per ser primer entrenador d’un altre equip, alguna cosa que tenia al cap fer doncs tenia propostes com la de l’Andorra.

Però abans d’arribar al València, Ponsarnau acumulà cinc temporades d’experiència com a primer entrenador en el Manresa en l’ACB i una i mitja més en el Guipúscoa Basket. EFE