18.9 C
Valencia

El València CF anul·la actes públics i rodes de premsa pel coronavirus

Igualment, el València CF insisteix, especialment de cara als seus aficionats i empleats que van viatjar al nord d'Itàlia, que seguisquen les recomanacions sanitàries.

- Publicitat -AVL

El València CF ha anul·lat qualsevol acte públic no esportiu i en espai tancat, com esdeveniments privats o compareixences de premsa, a causa del coronavirus i al fet que un periodista esportiu que cobreix la informació de l’equip es contagiara en el partit de Lliga de Campions contra l’Atalanta a Milà.

“El València CF ha decidit, en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals, incrementar les mesures preventives de contagi anul·lant tots aquells actes, reunions o concentracions públiques en espais tancats que suposen un risc per als jugadors, tècnics i personal del club”, va anunciar en un comunicat.

Després de la confirmació per part de la Generalitat Valenciana dels primers casos d’infecció per coronavirus COVID-19 a València, un d’ells de l’entorn dels mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació del primer equip, el València anul·la, fins a nova informació, les rodes de premsa.

“Es cancel·la fins a una altra ordre qualsevol activitat pública no esportiva amb integrants del primer equip, entre elles l’habitual roda de premsa de l’entrenador prèvia a la trobada de LaLiga, així com totes les compareixences, prèvies i posteriors, previstes amb motiu del partit d’este dissabte en el Camp de Mestalla”, expliquen.

Igualment, el València CF insisteix, especialment de cara als seus aficionats i empleats que van viatjar al nord d’Itàlia, que seguisquen les recomanacions sanitàries.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià