El Valencia se queda sense festa de centenari

El Valencia no va poder festejar amb un triomf el seu primer segle de vida, que se celebra este dilluns, en empatar sense gols davant un compacte Getafe, que va fer un bon treball defensiu enfront d’un equip local que va fer mèrits per a portar-se el partit.

Després d’una primera part anivellada, el Valencia va ser superior al seu rival després del descans, va disposar d’algunes ocasions clares de gol, però va tornar a mostrar la falta d’encert que li ha caracteritzat durant molts partits d’esta temporada.

Rovira  

A més, es va quedar sense el gol de l’últim minut que també li ha caracteritzat esta temporada, mentre que el Getafe, malgrat no disposar a penes d’opcions per a marcar, va demostrar una vegada els arguments que li han portat a la zona alta de la classificació.

D’inici, tots dos equips van demostrar la seua línia ascendent, el bon moment que travessen i la intensitat que els caracteritza. Així, d’entrada, les forces van ser parelles i encara que el Valencia tractava de portar la iniciativa, el Getafe mostrava la seua solidesa defensiva i que és un equip ben treballat, que dificulta molt el joc del rival.

Era un partit sense ocasions, amb molta brega en el centre del camp, poques arribades a les respectives porteries i, sobretot, de molta baralla.

El Valencia tractava d’imposar el seu joc a base de pilotes llargues, però el Getafe no es desordenava i esperava al seu rival, sense donar-li opció a crear perill.

En eixa dinàmica de joc, Mata, en un colp de cap que Jaume Doménech va enviar a córner, va disposar de la millor ocasió del primer període per a l’equip foraster, encara que després d’eixa ocasió en res va canviar la dinàmica del joc.

Va caldre esperar a l’última opció ofensiva de la primera meitat perquè el Valencia donara rèplica en el capítol d’ocasions de gol. Va ser quan Rodrigo va cabotejar al pal un córner tret per Parell, abans que la trobada arribara sense gols al seu equador.

El Valencia va estrényer al començament del segon temps, va disposar d’una bona acció de gol per mitjà de Rodrigo i el VAR va anul·lar a Guedes en el minut 53 un gol per fora de joc de Gameiro.

A mesura que passaven els minuts, el Getafe es va mostrar més conservador i va protegir més la seua parcel·la, encara que sense renunciar a buscar espais a la contra, davant un Valencia que, esperonat pel gol anul·lat, va haver de detenir més la pilota i va ser capaç d’elaborar jugades de perill.

El Valencia va entrar en el tram final de la trobada com a dominador del partit, amb constants aproximacions a la meta de David Soria, però sense precisió en l’última passada, davant un Getafe molt consistent en defensa.

Així, la trobada va arribar a la prolongació amb l’emoció del resultat, el Valencia sense la manxa dels minuts previs i el Getafe amb molt d’ofici per a aconseguir que el partit no tinguera ritme i sumar un punt important en la seua lluita per seguir a dalt.

PublicitatJuega Limpio Orihuela