jueves, 28 marzo 2024

El Vila-Real guanya al Rayo Vallecano amb un doblet Bakambu (2-1)

Els de Marcelino, que jugaven a casa, van aconseguir remuntar el gol que va marcar Jozabed en la primera meitat.

El va començar amb un gol de Jozabed, jugador del Rayo Vallecano, en el minut 40 de la primera part de la trobada. Els vila-realencs van arribar al descans amb el marcador en contra seua (0-1).

Després del descans, Marcelino va fer tres canvis, Jaume Costa a causa d’una lesió per Samu Castillejo, Pina per Trigueros i  Jonathan dos Sants, que va abandonar el terreny de joc en llitera, per Mateo Musacchio.

Bakambu va marcar el gol  de l’empat en el minut 69 després d’una gran assistència de Soldat. I a cinc minuts de el final del partit va aconseguir ficar el gol de la victòria.

Vila-real: Areola, Jaume Costa, Bailly, Víctor Ruiz, Adrián Marín, Jonathan, Pina, Bruno, Denis Suárez, Bakambu i Soldat.

Rayo Vallecano: Yoel, Quini, Llorente, Zé Castro, Tito, Jozabed, Raúl Baena, Pablo Hernández, Ebert, Bebè i Javi Guerra.