16:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El #XarxaLlibres supera les 1.300 sol·licituds tramitades a Vila-Real en els seus primers 10 dies

El programa busca la gratuïtat dels llibres de text i ha tramitat fins al moment un total de 1.318 sol·licituds de famílies vila-realenques que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa impulsada pel Govern valencià per a estendre i garantir l’accés a l’educació.

La tinent d’alcalde i coordinadora municipal del programa, Silvia Gómez, ha fet un balanç satisfactori del desenvolupament de la primera fase del pla, que ha superat el 75% de les sol·licituds programades fins al moment en només 10 dies.

Gómez ha expressat que “l’ajuntament de Vila-Real, a través dels departaments d’Educació, Atenció i Tràmits i Noves Tecnologies, està fent un esforç molt important per a garantir la màxima eficàcia i diligència en la tramitació de les sol·licituds d’un programa que ens sembla fonamental per a garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’educació pública, gratuïta i universal”.

El pla #XarxaLlibres preveu el reingrés dels 100 primers euros del cost dels llibres en aquesta primera fase i la resta, fins a un màxim de 200 euros, al final de curs, després de retornar el material per a la seua incorporació al banc de llibres de text del centre docent.

Últimas noticias

Contenido relacionado