El xicotet comerç de Vila-real busca conscienciar els consumidors del valor de ‘triar proximitat’

La Unió de Comerç de Vila-real UCOVI se suma a la Campanya "Xicotet comerç. El futur que compres" promoguda per la Confederació d´Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV).

La Unió de Comerç de Vila-real UCOVI se suma a la Campanya “Xicotet comerç. El futur que compres” promoguda per la Confederació d´Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV).

Amb el lema #ElFuturoQueCompras volem ressaltar el valor de les coses importants per al comerç en un moment tan delicat com l’actual.

La presentació ha comptat amb la participació del Regidor d’Economia, Xus Madrigal i amb la presidenta de la Unió de Comerç de Vila-real, Carmen Gil.

“Esta campanya té per objectiu destacar el molt que ens juguem en la nostra decisió de compra. Després dels efectes que ens ha deixat la pandèmia mundial i després de moltes reflexions hem de prendre consciència sobre el futur que volem, la qual cosa ens portarà a preguntar-nos sobre quina és la millor manera de comprar, de preservar el nostre territori, de mantenir el seu equilibri, de ser més sostenibles, de generar riquesa local, de posar a les persones i a la salut per davant. Si ho analitzem detingudament estos són els valors propis del comerç de proximitat, del nostre comerç”, s’ha destacat a la presentació.

Per tant esta iniciativa tracta de destacar la importància del lloc on es realitza la compra i com esta decisió obre l’oportunitat de poder canviar i millorar l’entorn en el qual vivim.

El material de la campanya consta de vinils de sòl i d’aparador, bosses de paper, lones i davantals per a comerços d’alimentació, campanya en xarxes socials, un vídeo realitzat expressament per a esta iniciativa, a més d’accions d’impacte al carrer.

“La nostra associació ha anat més enllà, i amb l’ajuda de Covaco Castelló ha volgut que totes estes reflexions siguen els mateixos comerciants de Vila-real qui les transmeta als seus clients a través de cartells i vídeos”, han expliat des de l’unió de comerciants

CatalanSpanish