```
viernes, 26 abril 2024

El Eldense venç el líder Atlètic Llevant al Pepico Amat (1-0)

La trobada va finalitzar amb un 1-0 al marcador del Nou Pepico Amat.

El C.D. Eldense ha aconseguit imposar-se davant l’Atlètic Llevant U.D. amb una important victòria que li permet recuperar el quart lloc de play-off. Els de Mullor van aconseguir marcar el primer i únic gol del partit al minut 39 sota les botes de Chema Díaz.

Sota el xiulet de l’àrbitre va començar el xoc entre els dos equips. La primera de les ocasions va estar marcada per Rubén Solano al minut 7, però malauradament l’esfèric es va escapar pel lateral de la porteria.

L’Eldense mostrava les ganes de sumar gols, i en el minut 39 Chema Díaz va poder fer-ho possible. D’aquesta forma la plantilla va entrar en el temps de descans amb un 1-0 al marcador.

Després de la represa de la trobada, els de Mullor van perdre una mica d’intensitat, tot i que no van permetre que el marcador arribés a l’empat tot i els intents del Llevant. Al 68 Loren Burón realitza una gran passada a Carlos Terol, que tenia intenció de rematar i aconseguir el segon gol, però la pilota es va trobar de ple amb el porter granota.

I per finalitzar la trobada, Crist Díaz va tenir una altra gran oportunitat d’aconseguir el 2-0, però, van aconseguir robar-li la pilota abans del llançament a porteria.

Gràcies a aquesta victòria l’Eldense torna al quart lloc de play-off, amb un total de 50 punts. El seu pròxim partit serà contra el Torre Llevant el següent cap de setmana.

Detalls de la trobada

CD Eldense: Chema, Tortosa, Gancedo, Titino, Torrent, Clausi, Chema Díaz (Toni Vela 84 ‘), Crist, Ginés (Carlos Terol 66’), Solano, Loren (Jaime Jornet 73 ‘).

At. Llevant UD: Cardenas, Aly, Javi Ramírez, Mongil, Fran (Andreu 59 ‘), Manu Viana (Alex 59’), Joel, Shaq, Joan (Zaka 78 ‘), El Fan, Alex.

Gols: 1-0 Chema Díaz 39 ‘.

Àrbitre: Pablo Pérez Alcocer. Va amonestar als locals Chema Díaz i l’entrenador del Eldense, Miguel Ángel Mullor; i als visitants Mongil, Fran i Alex.

Lloc: Estadi Nou Pepico Amat.