Elia Verdevío, Alcaldessa de Bétera

Una de les premisses d'aquesta coalició de govern és deixar de costat les ideologies i treballar per a totes les persones que viuen a Bétera

364

Elia Verdevía, ha aconseguit el suport de la majoria del ple, 11 vots, per a convertir-se en la nova Alcaldessa de Bétera. Hui s’ha fet realitat el pacte de govern entre Populars, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciutadans, que comencen un camí on han fet xicotetes les seues diferències i han fet grans les seues similituds, on destaquen la il·lusió i les ganes de treballar per millorar la qualitat de vida de les persones.

A les 12 del matí ha tingut lloc l’acte d’investidura, en el Saló de Plens Municipal del Castell de Bétera. Allí, enfront de més de 160 veïns, amics i familiars s’ha dut a terme la composició dels membres de la Corporació Municipal. Els 21 regidors han jurat o promés el càrrec enfront de la Constitució. Posteriorment, s’han presentat les tres candidatures per a l’alcaldia. Una per part dels Populars, una altra per part del Partit Socialista i l’última per part de Compromís. La votació a les diferents candidatures s’ha realitzat a mà alçada, perquè així ho han decidit els membres de la Corporació, i els resultats han sigut, 3 vots per al Partit Socialista, 6 vots per a Compromís i 11 vots per als Populars, que han rebut el suport de Mas Camarena-Torre en Conill i Ciutadans.

Seguidament, Elia Verdevío, ha procedit a jurar el càrrec com a Alcaldessa enfront de la Constitució. Una vegada jurat el càrrec, ha rebut de mans de Cristina Alemany, la vara de comandament. Verdevío, en rebre-la, li l’ha entregada al poble en un gest, on ha dit que: “açò és de tots”.

Posteriorment, els diferents partits han dedicat unes paraules a la ciutadania de Bétera, on han donat un agraïment públic pel suport rebut en les urnes el passat 26 de maig.
Comença una nova etapa a l’Ajuntament de Bétera, on les tres persones al capdavant d’aquest nou equip de govern, Elia VerdevíoCarlos Abad i Eva Martínez, han adquirit un compromís amb el poble de Bétera i així ho han manifestat. Pel que a partir d’ara treballaran conjuntament per a millorar la vida dels veïns de Bétera.