Els 187 milions d’euros de pressupost, sobre la taula en la primera cita de la comissió de seguiment de Fadrell

PublicitatAVL

Poques setmanes després que es signara ‘la pau’ que tancava la crisi de l’Acord de Fadrell i s’establira la necessitat d’una major coordinació i seguiment de l’equip de govern a través d’un òrgan específic, este dimecres els partits sinants han activat eixa comissió de seguiment per reforçar la coordinació interna.

En esta ocasió ho han fet a la seu de Podem-EUPV i sobre la taula, ja en esta primera trobada, ‘els detalls’ d’ún dels temes que més urgia la ciutadania: el pressupost municipal pel 2020 que ascendirà a 187 milions d’euros.

PublicitatRovira  

Així, els partits que integren l’Acord de Fadrell, dins d’esta comissió de seguiment, han planificat pròximes actuacions estratègiques i han perfilat el projecte pressupostari per l’any en curs i que, de nou, s’aprobarà amb una considerable demora.

Encara que els representants de PSPV, Compromís i Podem-EUPV han celebrat la primera reunió de la comissió de seguiment en la seu de la formació morada, cal dir que es reuniran cada mes en les seues diferents seus de manera itinerant per a abordar les línies estratègiques de l’Acord de Fadrell que després traslladaràn a l’agenda de govern.