20 C
Valencia

Els anàlisis en aigües residuals de Paterna confirmen la baixa incidència de la COVID-19

L'Ajuntament reforçarà la presència i els controls de la policia per a garantir el compliment ciutadà de l'ús de la màscara i el distanciament social.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Paterna reforçarà els controls i la presència policial en tot el terme municipal, incloses les àrees industrials, per a garantir el compliment ciutadà de l’ús de la màscara i el distanciament social a fi de salvaguardar la salut i seguretat dels seus veïns a pesar que la incidència de la COVID-19 a la ciutat és baixa, tal com han demostrat els primers resultats de les anàlisis de les aigües residuals que està realitzant el consistori a través de l’eina City Sentinel.

Les primeres proves realitzades per Aigües de Paterna en la xarxa de clavegueram per a detectar, monitorar i rastrejar la presència de coronavirus en la població paternera han revelat la presència del virus, en nivells molt baixos, en xicotets trams dels barris de Campamento, Mas del Rosari-La Coma, Bovalar i La Canyada així com en els polígons de Fuente del Jarro, Parc Tecnològic, L’Andana, Parc Científic i Tàctica i nivells baixos en Terramelar i Lloma Llarga.

Els barris nets de coronavirus són Santa Rita, Alborgí i Barri Centre.

L’Ajuntament de Paterna ja ha donat trasllat d’estos primers resultats a la conselleria, a través del Departament de Salut Arnau de Vilanova-Lliria, per a coordinar i reduir al màxim les possibilitats de propagació del virus a la ciutat.

El sistema d’alerta primerenca implantat pel consistori ha revelat que hi ha una major presència del coronavirus en els barris perifèrics i en les àrees industrials que en el nucli urbà, encara que en tots els sectors on s’ha localitzat el virus, els nivells són baixos, amb una presència mitjana de 610 unitats genòmiques (UG) per cada 500 ml d’aigua residual.

En este sentit, les dades per sectors que ofereix l’eina City Sentinel utilitzada per Aigües de Paterna són de 510 UG/500 ml en el barri de Campamento (nivell baix); 950 UG/500mL en Bovalar, Mes del Rosari-La Coma, Parc Tecnològic i Parc Científic (nivell baix); 300 UG/500mL a La Canyada, el Parc Empresarial de Tàctica i el polígon industrial de Font del Pitxer (nivell baix) i 1.900 UG/ 500mL en els barris de Terramelar i Lloma Llarga (nivell mig-baix).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià