sábado, 20 abril 2024

Els atletes del platges van destacar a Atapuerca (Burgos)

Gran debut de temporada per al Platges en el qual està considerat el millor cross del món, el que se celebra en el jaciment d’Atapuerca a Burgos. En una competició amb més de 5.000 atletes englobats en totes les categories, el Platges ha tingut representació en la majoria d’elles.

Platges Víctor Ruíz ha tingut una molt destacada actuació, aconseguint la 6ª posició en la categoria promesa, la qual cosa li va obrir les portes a una possible selecció per part de la Federació Espanyola de cara al Campionat d’Europa de Cross. El villarrealenc Ayoub Chaabi en la 18ª poció, seguit d’Oscar Santos en el lloc 24 i del migfondista, que debutava en la categoria junior, Ignacio Fontes en el 29. En la categoria femenina, gran carrera de Lucia Rodriguez que va arribar en 7ª posició, sent la 12 Mª del Mar Casillas i la 19 Usia Pérez. En la categoria juvenil masculina el nulense Manuel Peris realitzava una gran carrera arribant el 12 davant els millors especialistes espanyols, sent el 17 Carlos Muñoz, un atleta al que se li ennuega el cross i no rendeix al mateix nivell que en la pista, sent el 3º de l’equip Luís Salvador en el lloc 27. En la categoria femenina, exhibició de Marta Pescador, que va estar al capdavant durant tota la prova, amb un grup de sis atletes i en l’últim quilòmetre es va separar uns metres per a guanyar brillantment aquesta prova. Marta va estar ben secundada en la prova per les seues companyes Andrea Romero que va arribar la 12, Isabel Gallego la 25 i la nissaga Claudia Sanz en la posició 29.

Finalment, en la categoria cadet, per part masculina gran carrera de Pedro García que ha progressat molt i té condicions per a aconseguir grans resultats aquesta temporada. En la prova femenina, dos atletes entre les 10 primeres amb 7ª posició per a Nara Elipe que és cadet de primer any i 9ª de Daniela García. També van complir Andrea Álvarez que va ser la 15 i Aixa Salvador amb la posició 20.