Els bombers intervenen en tres accidents de trànsit a la província de València i rescaten a persones en dues d’ells

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han intervingut des de primera hora de la vesprada d’este divendres en tres accidents de trànsit, sense víctimes mortals i sense ferits de consideració, registrats en diferents punts de la província, segons ha informat este organisme. En concret, han acudit a tres sinistres, en dos dels quals han hagut de rescatar a persones que havien quedat atrapades a l’interior dels vehicles.

En primer lloc, agents del parc de bombers d’Ontinyent I (València) han acudit al voltant de les 14.28 hores a un accident registrat en l’A-33, al seu pas per la localitat de la Font de la Figuera i en sentit Múrcia. En este cas, un camió ha quedat travessat sobre la calçada en una corba.

Com a conseqüència del sinistre i de la posició en la qual ha quedat el vehicle s’ha obstaculitzat el carril dret de la citada via. A més, el camió ha abocat part del gasoil que portava en el seu depòsit sobre la carretera perquè la bolcada ha provocat un tall en esta part, ha precisat el consorci, que ha indicat que el conductor del tràiler no ha quedat atrapat en el seu interior. Els efectius que han intervingut en este servei han aconseguit tapar el forat que s’havia produït en el depòsit de combustible i posteriorment carregar el camió en una grua i traslladar-lo.

D’altra banda, membres del Consorci Provincial de Bombers de València han acudit a un accident registrat a Guadassuar en eixir-se de la via un cotxe i caure de manera lateral a una séquia, han explicat este organisme.

En este cas, els agents, dels parcs d’Alzira (València) i Silla (València) han tret del cotxe amb taula a una persona perquè rebera posteriorment la corresponent atenció sanitària.

En tercer lloc, bombers dels parcs d’Alzira i Xàtiva s’han desplaçat a un altre sinistre registrat en eixir-se de la via i bolcar, també de manera lateral, un cotxe a la incorporació a la A-7 en el terme de Rotglà i Corberà, ha agregat el Consorci. Així mateix, ha apuntat que en este vehicle viatjaven dues persones que els bombers han tret per la part posterior.

Publicitat