Els bombers rescaten a un banyista a Alacant i a tres conductors atrapats a Dénia, Crevillent i Muro

Cau un mur i part del sostre i una paret del poliesportiu de Dénia i es fractura una porta de quatre metres d'un hotel de Benidorm.

Els bombers del Serveis de Prevenció d’Incendis i Salvament (SPEIS) d’Alacant han rescatat aquest dijous del mar, a la platja de l’Albufereta, a una persona estrangera que estava banyant-se i no podia eixir a terra. En total, en la intervenció han participat sis bombers que han aconseguit traure de l’aigua a aqueixa persona sense que resultara ferida.

Per part seua, efectius del Consorci provincial de Bombers d’Alacant, dependent de la Diputació, han rescatat aquesta matinada a tres persones que s’han vist atrapades per aigua en els seus cotxes a Dénia, Crevillent i Muro.

En total, el Consorci ha actuat en fins a 65 incidències al llarg de la província fins a les 10.00 hores, la majoria d’elles en aqueixes tres localitats. A Dénia, s’ha actuat en danys provocats pel vent amb la caiguda de cartells, vidrieres i arbres arrancats.

Des de l’Ajuntament deniense s’ha indicat que les fortes ratxes de vent s’han deixat notar especialment als carrers Consolat del Mar, Melva, carretera dels Marines, Assagador de la Marjal, carrer Bot, Camí del Regatxo, Camí del Llavador, carrers Llanxa, Oblada i Sardina i voltants.

De fet, el poliesportiu municipal s’ha vist afectat per la caiguda d’un mur i de part del sostre i una paret. De moment, es mantenen tallades al trànsit rodat els carrers Assagador de la Marjal, camí del Llavador, Melva, camí Vell de Gandia, camí Fons, La Xara, Marineta Cassiana, carrer Bot i plaça Benidorm.

Els bombers del Consorci també han actuat en un hotel de Benidorm pel trencament d’una porta de quatre metres, per carrers inundats en Castells i a Algorfa. S’ha hagut de treballar en l’acovardisca d’aigua a Muro, Villena i Beneixama, per la caiguda d’un arbre a Elx i d’un cable elèctric a Crevillent. A més, a Oriola s’ha treballat sobre dues filtracions d’aigua.

Per part seua, a la ciutat d’Alacant la Policia local i els bombers del SPEIS han realitzat una vintena d’intervencions per a retirar arbres, tendals o finestres. A més, els bombers han desmuntat les casetes del passeig del port que han resultat afectades pel vent.CatalanSpanish