Els comerços de Benaguasil ixen al carrer per a mostrar els seus productes

En la jornada, en la qual hi haurà música en directe i regals per als assistents, participaran sectors diversos com a calçat, tèxtil, electrodomèstics, fotografia, assegurances, etc, mostrant als veïns els seus productes, els seus serveis, la seua qualitat i la seua proximitat

L’associació Empresaris de Benaguasil i l’Ajuntament han organitzat per a aquest dissabte l’activitat “Comerç obert”. Des de les 7 de la vesprada i fins a les 12 de la nit un total de 16 comerços trauran els seus productes a l’avinguda de Montiel per a acostar-los a la població.

En la jornada, en la qual hi haurà música en directe i regals per als assistents, participaran sectors diversos com a calçat, tèxtil, electrodomèstics, fotografia, assegurances, etc, mostrant als veïns els seus productes, els seus serveis, la seua qualitat i la seua proximitat.

Es tracta d’una més de les accions que des de l’associació empresarial i el Consistori s’organitzen per a valorar el comerç de proximitat i ressaltar la importància de comprar a Benaguasil i de fer-ho en el xicotet comerç.

ValenciàEspañol