7.3 C
Valencia

Els hostalers valencians ja tenen disponibles el 60% de les places que oferien l’estiu passat

Turisme publica un informe sobre la reobertura dels establiments hotelers de la Comunitat Valenciana que segons el secretari autonòmic ajudarà "a prendre decisions i encertar en les estratègies"

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Turisme Comunitat Valenciana ha publicat un nou informe que mostra les reobertures dels establiments hotelers de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que des de Turisme “treballem per a planificar l’estratègia post COVID-19 i per això avaluem i analitzem la situació del sector turístic a través de diferents informes que compartim amb el sector”.

Colomer ha explicat que “els hotels de la Comunitat Valenciana reprenen l’activitat després de l’aturada provocada per la pandèmia COVID-19, i segons l’últim informe publicat per la Smart Data Office de Turisme Comunitat Valenciana ja està disponible el 60,5% del total de places hoteleres que s’oferien l’any passat”.

El responsable de Turisme ha ressaltat que “les dades ens ajuden sobretot en estos moments per a prendre decisions i encertar en les estratègies que hem d’impulsar”.

- Publicitat -

Colomer ha explicat que “les dades ajuden a conéixer la situació del sector, coneixent les places hoteleres obertes i representades cada mes” i que “este informe té un doble objectiu, el primer incentivar al sector per a l’obertura d’hotels projectant normalitat en les destinacions turístiques, donant a conéixer quins destins han començat a treballar i ofereixen els seus serveis”.

“El segon està relacionat amb la projecció internacional cap a la turoperació, turistes i empreses, oferint-los informació directa i actualitzada setmanalment”, ha afegit.

- Publicitat -

L’informe de reobertura d’hotels publicat s’engloba dins de la Smart Data Office, on es poden trobar diversos informes i amb diferents tipologies per a ajudar al sector en la presa de posicions a partir de dades.

En esta línia, Colomer ha posat l’accent que “tenir dades fiables i veraces ajuden al canvi de paradigma en la governança, ajudant en la presa de decisions” i ha recalcat que “en estos moments no podem fixar-nos en dades històriques, o realitzar comparatives, per la qual cosa tenir dades actuals poden ajudar-nos a donar confiança al sector”.

A més de l’informe sobre les reobertures d’hotels, la Smart Data Office, publica este dimecres cinc nous informes.

En concret, s’han publicat ‘Índex de destí Turisme Comunitat Valenciana,’, ‘Comportament Turístic en la Comunitat valenciana, ‘Comportament turístic en Costas, ‘Producte Turístic Comunitat Valenciana, ‘Producte Turístic Costas, ‘Allotjament Turístic’ i ‘Capacitat aèria’.

Cal ressaltar que des de Turisme Comunitat Valenciana s’estan realitzant diferents informes, basats en les fonts estadístiques oficials, que s’han posat a la disposició de tot el sector turístic i de tota la ciutadania, ja que estan disponibles en el magazine de Turisme Comunitat Valenciana

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià