07:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els joves recolzen en massa a Contelles en la lluita pel PP de València

La portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, ha destacat que els joves “són el futur, el principal actiu de la nostra societat, però Puig i Oltra, PSPV i Compromís, els han abandonat”.

Mari Carmen Contelles ha participat avui en una trobada amb prop d’un centenar d’afiliats a Noves Generacions, on ha subratllat que els joves valencians “volen oportunitats i llibertat i no imposicions ni sectarisme ideològic”. Contelles ha defensat que en aquest moment “només el Partit Popular representa els anhels d’una generació que veu amb preocupació com els actuals governants, siga en la Generalitat o en la Diputació, no atenen les necessitats dels joves en matèria d’educació, formació i ocupació”.

Mari Carmen Contelles ha demanat als joves del PP que siguen “ideològicament combatius, dialogants i reformistes, i treballen construint els consensos necessaris per a canviar aquelles coses que no funcionen”. Per açò, ha advocat per “construir un projecte guanyador, renovat i il·lusionant, que sorgisca de la força de les bases i amb el protagonisme dels joves per a donar resposta a les demandes de la societat valenciana. Només així els ciutadans tornaran a situar al PP en les institucions en 2019 i al tripartit a casa”.

Betoret tracta d’aguantar el medi rural

Després de l’última votació del COC en la qual va quedar clar que controlava vora el 50% de l’interior, però València i l’horta la tènia perduda, Betoret ha tractat de reforçar la seua posició en el medi rural. La setmana passada va celebrar un sopar a Iàtova, un poble de vora 2000 habitants. En ella prop de 150 simpatitzants del PPVAL van participar en una de les tradicionals trobades realitzades pel partit.

En aquest sentit, ha assenyalat que “aquest partit necessita persones creïbles. Els valencians sabem que la paraula donada és molt important”. Així, ha indicat que el va anunciar fa ja mesos la seua intenció de presentar-se per a renovar la presidència del partit perquè “sóc previsible, lleial i creïble. Vaig dir que em presentava i em presente, com seran els projectes creïbles si no ho són les persones?”, ha assenyalat.

Últimas noticias

Contenido relacionado