Els jutjats arxiven totes les denúncies contra l’alcalde de Paterna

L'Audiència Provincial de València ha sobresegut la querella iniciada per Lorenzo Agustí contra l'actual Alcalde de Paterna.

Els jutjats han arxivat totes i cadascuna de les denúncies iniciades contra l’alcalde socialista de Paterna, Juan Antonio Sagredo. L’última, la incoada per l’ex primer edil popular, Lorenzo Agustí, que ha sigut sobreseguda per l’Audiència Provincial de València.

Sobre aquest tema, la regidora portaveu de l’equip de Govern, Paqui Periche, s’ha preguntat si en el PP “hi haurà dimissions davant les garrotades judicials, ja que de moment tampoc n’hi ha hagut després d’obtindre el pitjor resultat electoral de tota la seua història a Paterna”.

La regidor ha subratllat que “les tres denúncies que han sigut arxivades provenien de l’entorn del PP de Paterna, per la qual cosa si tingueren un polsim de dignitat demanarien perdó pel mal personal que han causat”. Al que ha afegit que “totes i cadascuna de les causes judicials que ha iniciat el PP han quedat en evidència i han demostrat ser mentida”.

En opinió de Periche, els populars de Paterna “han intentat, de manera deliberada i amagant-se en l’anonimat, llançar sospites per a guanyar en els jutjats el que no han pogut aconseguir en les urnes. I ací està el resultat: majoria absoluta per al PSOE i el projecte encapçalat per l’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, qui no té ja cap causa oberta en cap jutjat”.

La regidora portaveu de l’equip de Govern ha defensat que “la gestió del PSOE de Paterna sempre s’ha basat en la legalitat, com així ho han ratificat els tribunals. Podríem aplicar ací el refrany ‘creu el lladre que tots són de la seua condició’. Sabem que no ho faran, per la supèrbia dels dirigents del PP, però ja haurien d’haver demanat perdó”, ha conclòs.

CatalanSpanish