13.1 C
Valencia

Els mitjans de comunicació no rebran enguany ajudes pel foment del valencià

Fonts de la Generalitat Valenciana assenyalen que estes quantitats es trobarien entre les retallades que escometrà el Govern autonòmic.

- Publicitat -AVL

La Direcció General de Política Lingüística dependent de la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana no ha publicat la convocatòria per a enguany de les ajudes del foment del valencià destinades als mitjans de comunicació, és a dir que enguany no es repartiran.

Els 2,85 milions destinats a este efecte en els Pressupostos actuals, per tant, no s’executaran. Des del departament expliquen que les bases per a atorgar les subvencions han sigut modificades. La idea és que, a partir d’ara, els diners es repartisca de manera retroactiva per a comprovar que es compleix amb les exigències determinades.
Així, la previsió és que en l’any vinent es donen les quantitats de 2019.

La Conselleria desvincula esta decisió de les retallades que escometrà el Govern autonòmic, encara que fins que no comparega el conseller d’Hisenda, Vicent Soler en les Corts Valencianes el pròxim 15 d’octubre, no es podrà saber la vertadera raó per la qual s’ha pres esta decisió.

Fonts de la Generalitat Valenciana, no obstant això, sí que assenyalen que estes quantitats es trobarien entre les retallades, que quantifiquen en al voltant d’un milió d’euros en la Conselleria d’Educació.

Els 2,85 milions corresponent a 2018 es van repartir de la següent forma: 400.000 euros entre 26 televisions, 900.000 euros entre 73 mitjans digitals, altres 900.000 euros entre 40 mitjans impresos i 650.000 euros entre 18 ràdios.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El MUT! Castelló acomiada la cinquena edició amb els aforaments complets

Les obres de gran format i les apostes més íntimes han conviscut en una edició centrada a remarcar que la cultura és segura.

Educació inicia un programa als Centres d’Educació Especial per afavorir la inclusió educativa

L'objectiu és la millora de la resposta educativa a l'alumnat amb necessitats educatives específiques escolaritzat en centres ordinaris.

Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial

Turisme programa noves visites guiades i teatralitzades per als últims mesos de 2020

L'oferta d'activitats impulsades per a reconéixer Castelló es prolonga després d'un estiu en el qual ha dinamitzat la ciutat

Un accident de cotxe a Corbera deixa 3 ferits, dos d’ells menors

Les tres persones han sigut tralladades a l'Hospital de la Ribera i a la Fe de València.
- Advertisement -

: Valencià