Els municipis costaners de Castelló afectats pel temporal demanen espigons a les platges

L'alcalde de Nules, David Garcia, ha tornat a reclamar la necessitat de poder comptar amb espigons a les platges del municipi.

Publicitat

El temporal que està afectant la província de Castelló ha provocat que les platges i passejos marítims de Nules i d’altres municipis veïns estiguen cada vegada més deteriorats.

Esta situació porta temps castigant a la zona del litoral i des del Govern han realitzat algunes obres puntuals després de l’últim DANA però la realitat és que no s’acaben de regenerar bé les platges i el temporal torna a deixar-les en molt mal estat.

PublicitatRovira  

Els alcaldes del litoral de Castelló (Nules, Almenara, Moncofa, Borriana, Vinaròs) es queixen perquè les actuacions que duu a terme el Govern són insuficients i no existeix comunicació ja que no s’informa degudament als Ajuntaments dels treballs previstos a les platges.

A més, demanen a Costes que s’accelere el projecte previst per a regenerar totes les platges. Davant un nou temporal marítim amb fortes pluges, vent i grans ones la situació es fa insostenible pel que reclamen noves infraestructures en la zona i que s’acaben les obres al litoral de Castelló.

Per part seua, l’alcalde de Nules, David Garcia, ha tornat a reclamar la necessitat de poder comptar amb espigons a les platges del municipi per a evitar esta situació que s’agreuja amb l’erosió del Port de Borriana.

PublicitatJuega Limpio Orihuela