domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els pacients pediàtrics de l’Hospital La Fe planten la seua falla i celebren la seua cercavila

El professorat de la Unitat Pedagògica Hospitalària del centre, ha ajudat a confeccionar el monument faller.

Amb motiu de les festes falleres, els pacients pediàtrics de l’Hospital Universitari I Politècnic La Fe han celebrat, la tradicional plantà de la falla i han gaudit de l’animada cercavila. Aquestes activitats es troben emmarcades dins de la setmana fallera, organitzada per l’Àrea Clínica de Malalties del Xiquet i pel professorat de la Unitat Pedagògica Hospitalària de la Fe (UPH).

Com en anys anteriors, el personal docent de la Unitat Pedagògica de l’hospital, ha ajudat a confeccionar dos monuments fallers, per a la sala d’oncologia i hospitalització infantil. Per aquest any, el tema central han estat els superherois i no han faltat les referències a Spiderman, Batman o Superwoman.

Així mateix, els xiquets i xiquetes han rebut la visita de les Falleres Majors i Presidents de la Falla “Hierros Juan Bautista Perales” de Camins al Grau, que han acompanyat als més xicotets durant la cercavila que ha recorregut les sales d’hospitalització infantil, Hemodiàlisi i Hospital de Dia de la Fe.

A més, al llarg de tota la setmana s’han celebrat altres actes fallers com globotaes i s’han realitzat tallers de masclets, música fallera, elaboració de peinetes, insígnies i fajins.

Últimas noticias

Contenido relacionado