Els partits valencianistes es coordinen de cara a les Eleccions

Els partits valencianistes Som Valencians en Moviment i Via Mediterrànea concorren a les Eleccions mentre que Demòcrates Valencians ha decidit no presentar-se.

Els partits valencianistes Som Valencians en Moviment i Via Mediterrànea concorren a les Eleccions del 10N mentre que Demòcrates Valencians ha decidit no presentar-se.

La Coalició Valencianista Som Valencians en Moviment ha presentat de manera oficial les llistes electorals en la Junta Electoral Central per a el pròxim dia 10 de Novembre.

La formació Valencianista va celebrar una Assemblea General Extraordinària de caràcter urgent per a decidir la candidatura, ratificant-se per la majoria dels assistents la llista presentada pel CEN i la decisió de convergir a les Eleccions Generals.

El missatge ha sigut clar entre els seus militants, on s’ha posat de manifest la necessitat de comptar amb una formació netament Valencianista per a la defensa dels interessos de la Comunitat Valenciana.

Roberto Gómez el cap de Llista per al Congrés dels Diputats, ha posat de manifest “la dignitat del vot útil Valencianista”, i per a això s’ha envoltat d’un equip on serà donat suport per noms com Joan Ignaci Culla, Manolo Marzal, Julio Chanz o Vicent Iborra entre altres.

Via Mediterrànea és un nou partit que també es presenta a les Eleccions. L’exdiputat de Compromís en el Congrés, Enric Bataller, va registrar en el Ministeri de l’Interior la nova formació.

El partit té les sigles ViaMed i els interessats ja poden accedir a la pàgina web que presenta un cartell amb el logo. La formació està registrada en un domicili de València i el seu president i representant legal és Enric Bataller.

Mentre que Democràtes Valencians ha decidit no concórrer a les eleccions.

CatalanSpanish