```
martes, 23 abril 2024

El Playas podria conquerir la copa del Rei al guanyar al Martorell (3-5)

Gran partit el viscut en el Pavelló Municipal de Martorell que va registrar un quasi ple en les graderies i amb un molt bon ambient que recordava a èpoques passades quan tots dos equips militaven en Primera Divisió i on la victòria deixa al castellonenc quarts en la taula ocupant posats de Copa del Rei.

Va començar el partit controlat pels Platjers que van tenir diverses ocasions fins que en el minut 5 es quedava David solament davant del porter local i aquest li derrocava cometent penal, que seria transformat per Santi en el 0-1. A partir d’ací el partit es va igualar, amb ocasions per ambdues parts però la bona actuació dels porters va impedir que el marcador es moguera durant aqueixos minuts. Era tan intens el xoc que tots dos equips es van carregar de faltes i així Fouad en el minut 15 va transformar un doble per a empatar la trobada.

En els dos minuts següents els col·legiats van assenyalar dues faltes als locals el que va propiciar dos llançaments de doble penal que no va desaprofitar Santi per a pujar el segon i el tercer gol platjer en els minuts 16 i 17 respectivament. Amb prou faenes un minut després els visitants van robar la pilota en mitja pista i en una ràpida contra David va aconseguir l’1-4 amb el qual s’arribava al descans.

Tan intens era la trobada que en sonar la botzina es va muntar un xicotet aldarull en la pista, davant de la banqueta local i els col·legiats van traure targeta groga al capità local Abdel i a Guille, que ja tenia una, per la qual cosa va ser expulsat en el període de descans i així els de la Plana van començar el segon període amb un home menys. Van aguantar molt bé amb 3 els platjers però mancant 2 segons per a recuperar al quart home, Fouad d’un tret des de fora pujava el 2-4 al marcador. Van ser uns minuts on els locals van estrényer molt, aconseguint tirar feia arrere als castellonencs i així, en el minut 25 i després d’una gran jugada personal de Fouad per la banda, va passar al pal on estava el capità Abdel per a marcar el 3-4 i estrényer encara més la trobada.

A partir d’ací els Orelluts van tornar a estrényer a dalt, sense arrugar-se i van equilibrar una altra vegada la trobada. Mancant 4 minuts Martorell li la va jugar amb porter jugador però sense molt èxit i només tenint opcions en el tret llunyà, per contra, els blaveros van disposar de diverses ocasions per a marcar sense porter o amb Marc Areny sota pals però no van aconseguir encertar, fins que Óscar mancant 8 segons per al final va establir el definitiu 3-5 amb què va concloure la trobada. No va haver-hi temps per a més i Platges CD Castelló va aconseguir portar-se per a casa els 3 punts en joc, que combinats amb la resta de resultats que es van donar ahir, els col·loca en la quarta posició de la taula classificatòria.