Els principals ens vinculats se posicionen sobre la decissió del Consell Rector de Festes

La Germandat de Cavallers de la Conquesta i Colla Bacalao han sigut els primers en explicar als socis el seu posicionament.

37

Les reaccions a la decissió del Consell Rector de no donar continuitat a la Junta de Festes no s’ha fet esperar, després dels polítics han sigut els festers. Tant la Federació de Colles com la Gestora de Gaiates ja han fet els primers comunicats de premsa. Hui, després d’uns dies de reflexió, ha sigut el moment dels ens vinculats.

Des de la Colla Bacalao han assegurat que “com a ens vinculat, mai ha dubtat a treballar per a promocionar, millorar i difondre les festes de Castelló i així ho continuarà fent sense qüestionar qui dugui a terme la coordinació de les nostres festes ja que el nostre interès se centra en el benefici general de la societat castellonenca.” A més des de l’ens s’han avançat a proposar a Clara Adsuara Pitarch ( Presidenta de Bacalao 2014-16) per a formar part de la nova comissió de festes.

En la mateixa línia s’ha situat la Germandat de Cavallers de la Conquesta, qui assegura la seua col·laboració “per a millorar i difondre les festes de Castelló independentment de si esta coordinació la realitza la Junta de Festes, el Patronat de la Regidoria de Festes o qualsevol que siga la comissió designada”. L’ens ha avançat també designarà a la persona escollida per a representar l’ens en la nova comissió de festes.