Els regidors d’Esports i Seguretat d’Elx donen l’eixida a la VI Ruta de les Ermites

Esta prova esportiva i cultural està organitzada per l'Ateneu de la Policia Local en col·laboració amb l'Ajuntament i compta amb més de 200 participants.

Publicitat

Vicente Alberola, regidor d’Esports i Pedanies; Ramón Abad, edil de Seguretat; i Martínez Tenllado, president de l’Ateneu de la Policia Local, han donat este matí en el Centre de Congressos l’eixida a la VI Ruta de les Ermites, que enguany compta amb la participació de més de 200 persones.

Esta trobada esportiva permet conéixer el patrimoni cultural del Camp d’Elx amb un recorregut de 60 quilòmetres per les ermites del municipi. El seu funcionament és semblant al del Camí de Santiago perquè als participants se’ls reparteix una cartilla i a mesura que van arribant a les ermites se li posa un segell.

PublicitatRovira  

El recorregut compta amb parades per a esmorzar i, a més, les instal·lacions de l’IES la Foia s’han posat a la disposició dels participants perquè puguen pernoctar fins a la seua nova eixida l’endemà.

Vicente Alberola ha volgut “agrair a Protecció Civil, Policia Local i DIA el seu excel·lent treball, perquè garantir la seguretat dels participants és primordial i complicat tenint en compte les característiques peculiars d’este esdeveniment que és possible gràcies a ells”.

Per part seua, Ramón Abad recorda que esta marxa “és un exemple de la labor social que realitza el Cos de la Policia Local d’Elx al marge de garantir la seguretat de la ciutadania”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela