17.3 C
Valencia

Els sanitaris de la Comunitat demanen reforços per a evitar rebrots de coronavirus

Els tres consells autonòmics dels col·legis de Metges, Infermers i Farmacèutics es van reunir ahir amb Ana Barceló, consellera de Sanitat.

- Publicitat -AVL

Els tres consells autonòmics dels col·legis de Metges, Infermers i Farmacèutics es van reunir ahir, dijous 16 de juliol, a la vesprada en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb la consellera Ana Barceló Chico per a parlar sobre les necessitats actuals del sector sanitari.


En la reunió, a la qual van assistir la Dra. Mercedes Hurtado, presidenta del Consell de Col·legis Mèdics Valencians, el Dr. Juan José Tirado, president del Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana, i Sergio Marco Peiró, vicepresident del Consell de Farmàcia de la Comunitat Valenciana, es van tractar diversos temes.
Els consells dels col·legis de Metges, Infermers i Farmacèutics van posar l’accent en la urgència de reforçar el sistema sanitari, perquè és l’única manera de poder afrontar un possible rebrot. A més, li van demanar a la consellera que es recompense l’esforç de tots els que han treballat en primera línia durant la pandèmia, perquè això ja s’ha produït en països com França i en altres comunitats autònomes dins d’Espanya.


D’altra banda, els col·legis professionals van coincidir en la necessitat d’imposar la màscara obligatòria en tota la Comunitat Valenciana com a mesura preventiva davant el rebrot del coronavirus COVID-19. A més, van insistir que cal protegir al personal sanitari de les agressions, perquè en els últims mesos estan augmentant i això és una cosa que no es pot tolerar; els sanitaris han de poder fer el seu treball sent respectats i amb la màxima dignitat.


Finalment, els tres consells autonòmics dels col·legis de Metges, Farmacèutics i Infermers van plantejar la idea que es realitze un homenatge als sanitaris per part de la comunitat autònoma, encara que no obstant això és una cosa que ha de nàixer dels grups parlamentaris.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià