Els sis emprenedors de #BenicàssimActiva comencen la seua formació empresarial

L'Agència de desenvolupament Local lidera aquest programa que prepara en els àmbits de "coaching", lideratge i gestió empresarial a sis emprenedors del municipi

Els sis premiats del projecte #BenicàssimActiva han començat aquesta setmana les seues sessions de formació per a preparar-se per a l’emprenedoria. L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués i la regidora de promoció econòmica, Elena Llobell han valorat molt satisfactòriament aquest nou programa d’acompanyament a emprenedors que cerca i fomentar així la creació de projectes empresarials que més tard puguen ser implementats a Benicàssim. Marqués ha assenyalat que “aquesta iniciativa reforça els diferents programes que s’han posat en marxa en aquests anys per a potenciar l’autoocupació i el emprendedurisme. En aquesta ocasió, aquesta va a dotar d’eines de desenvolupament personal i empresarial a sis emprenedors amb vocació de creació de la seua pròpia empresa”.

Els sis emprenedors premiats han estat Adriana Crespo, Joaquín Albalat, Perla BibbRaúl Sanz, Pablo Vázquez i Arantxa Alonso. En total es van presentar 21 candidatures de les quals, per mèrits es van triar aquestes sis que ara han començat la seua formació. Els futurs emprenedors presenten idees en l’àmbit de la cura personal, esport, serveis a la dependència, artesania en productes naturals o viatges.

En la primera reunió, els seleccionats van conèixer als seus mentors que els acompanyaran i guiar els seus projectes en diversos aspectes fonamentals com: Màrqueting i marca personal, motivació i anàlisi emocional de la repercussió personal del projecte, gestió administrativa i comptable i pla de desenvolupament integral/pla financer.

Els mentors són Pascual Benet, psicòleg, coach ICF, formador i conferenciant, Daniel Escrig, membre de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) Aurora Navarro, Experta en gestió empresarial i fiscal i Raquel Saez, Experta en Màrqueting i marca personal i directora del Coworking Benicàssim Dinamic, seu del programa.

En aquesta reunió i primera presa de contacte es van plantejar ja les diferents accions d’assessorament personal i grupal i és marque el calendari de treball personalitzat per a tots els participants les sessions individuals dels quals comencen dilluns que ve.

: Valencià