Els socialistes denuncien el vet de l’alcaldessa (PP) de Canet a la seua portaveu en una reunió de conselleria

Maite Linares, que estava convocada a la cita, qualifica els fets com una "falta de lleialtat institucional i de respecte als votants socialistes del municipi".

L’alcaldessa del Partit Popular de Canet lo Roig i diputada provincial, María Ángeles Pallarés, ha vetat a la portaveu del PSPV-PSOE a l’ajuntament, Maite Linares, a l’acte convocat per la Direcció General d’Infraestructures Educatives, al qual la socialista havia sigut convidada.

En el ple extraordinari celebrat ahir en el municipi, Linares va demanar a la edil que es disculpara pels fets, “al que ella es va negar”, assegura la regidora socialista, qui qualifica la situació com “una falta de lleialtat institucional i una falta de respecte” cap a la portaveu del PSPV-PSOE.

Els fets van tindre lloc el passat 29 d’octubre quan el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, va convocar una reunió amb els membres de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (Ampa), tècnics i corporació municipal per a tractar el projecte del col·legi nou de Canet lo Roig que impulsa el govern socialista de Ximo Puig.

Linares explica que, una vegada en el lloc de la reunió, “l’alcaldessa no em va deixar entrar argumentant que no hi havia lloc per a mi”. Davant esta situació, i tenint en compte que era una reunió organitzada per la Conselleria d’Educació, que sí que va convocar a la portaveu, “l’alcaldessa ha de disculpar-se per l’actitud autoritària i sectària demostrada”.

CatalanSpanish