Els termometres aguanten per baix dels 20ºC

La caiguda de les temperatures iniciada este divendres a la Comunitat Valenciana continuarà este diumenge, en el qual no es preveu que cap observatori de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) situat en este territori supere els 20 graus, segons la predicció meteorològica d'este organisme consultada per Europa Press. Esta és una circumstància que no passava des del passat divendres.

PublicitatAVL

Així, Aemet preveu que la jornada d’este diumenge siga tranquil·la, amb cel poc ennuvolat o clar, amb boires i intervals matinals de núvols baixos especialment en zones litorals, on no es descarta algun plugim feble i ocasional a primeres hores, i vent fluix. Els termòmetres es mouran entre els 12 i els 17 graus en tots els seus observatoris, amb el pic a Dénia (Alacant) de 17 graus i la temperatura màxima més baixa a Morella (Castelló), amb 12 graus.

Les ciutats d’Alacant i València registraran 16 graus, mentre que les de Castelló, Vinaròs (Castelló), la Vall d’Uixó (Castelló) i Elx (Alacant) es quedaran en 16. Alcoi (Alacant) i Requena (València) tindran 13 graus.

PublicitatRovira  

Pel que fa a les mínimes, Vinaròs (Castelló), Alacant i Gandia (València) marcaran les més elevades, amb vuit graus, mentre que la més baixa seran els dos graus de Morella i Requena. A València, el termòmetre es mantindrà en els set graus (mateixa mínima que Castelló, Dénia i Elx), mentre que a Orihuela (Alacant), la mínima serà de cinc, com també a Alcoi.