Els treballadors d’Acciona Facility Services S.A. en Ford Almussafes declaren vaga indefinida

Davant els 150 acomiadaments anunciats per Acciona, s'iniciaran els tràmits per a convocar una vaga indefinida a partir de desembre.

Europa Press
PublicitatAVL

Este dimecres dia 20 de novembre, l’empresa Acciona Facility Services S. A. comunicava al comité d’empresa la seua intenció d’iniciar un expedient d’acomiadament col·lectiu que afecta 150 de les 500 persones emprades per l’empresa en Ford Almussafes, per la pèrdua d’un contracte de la línia de muntatge, en favor d’una altra empresa més barata, a partir de l’1 de gener del 2020.

El Grup Acciona opera en esta factoria des de fa més de 30 anys i actualment té un volum de quasi 1.000 persones emprades entre les 2 empreses filials del Grup, Acciona Facility Services S.A. i Acciona Multiservicios S. A., que treballen en les diferents zones de muntatge de la factoria.

PublicitatRovira  

La plantilla ha qualificat de tremendament injust que “després de tants anys treballant en la Factoria, moltes persones amb més de 20 anys d’experiència, contribuint a la productivitat de Ford, perden els seus llocs de treball en dates nadalenques, deixant a moltes famílies desemparades per ser els únics ingressos de l’economia familiar”.

 

Publicitat