‘Els ulls de la nostra festa’, portada del programa de festes patronals de la Vall d’Alba 2019

Es tracta d'un treball d'Albert Renau, que ha destacat per la seua “gran qualitat artística, una proposta que fusiona en un mateix concepte una imatge d'un 'astado' i l'església parroquial, els dos símbols de les festes de la Vall d'Alba”

‘Els ulls de la nostra festa’ serà l’obra que il·lustrarà la portada del programa de festes patronals de la Vall d’Alba 2019. Així ho ha donat a conéixer l’alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, després de valorar el conjunt dels dissenys rebuts en la convocatòria d’enguany.

Es tracta d’un treball d’Albert Renau, que ha destacat per la seua “gran qualitat artística, una proposta que fusiona en un mateix concepte una imatge d’un ‘astado’ i l’església parroquial, els dos símbols de les festes de la Vall d’Alba”, dedicades a Sant Joan Baptista i la Immaculada Concepción i que enguany se celebraran del 23 d’agost a l’1 de setembre. Així mateix, sobreïx per la seua “delicadesa i plasticitat, gràcies a la combinació dels tocs en aquarel·la amb què ha sigut rematada l’obra”. A més de ser l’autor del cartell de festes, i per tant la seua creació passarà a formar part de la història de la Vall d’Alba, Albert Renau rebrà un premi en metàl·lic valorat en 300 euros.

En el jurat, ha pres part, entre altres membres de la corporació municipal, la pròxima reina de les festes de la Vall d’Alba, Lara Mas Edo, qui ja veu molt a prop la nit en la qual serà proclamada oficialment la màxima representant dels festejos, al costat de les seues dames d’honor, Nerea Alba Traver i Shakira Mampelgarcia, així com de les xiquetes Elena Montoliu Gual, Balma Mateu Traver, Ariadna Valverde Ibáñez, Yasmin Sekkoumi Ait Bahcine, Janira Prada de Conflent Capdevila i Ainhoa Vicent Monfort, com a dames de la cort d’honor infantil.

ValenciàEspañol