8.9 C
Valencia

Els valencians gasten una mitjana de 378 € en les rebaixes de gener

Quant a l'evolució del gasto en les rebaixes dels valencians comparat amb l'any anterior, el 28% dels enquestats afirma haver realitzat una inversió superior en les rebaixes d'este 2020.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La despesa mitjana realitzada pels valencians en les rebaixes d’enguany es va situar en 378 euros per persona, la qual cosa suposa un 18 per cent més respecte a l’any passat, segons l’Observatori Cetelem Estacional que estableix que a la Comunitat es destina un 16 per cent més que la mitjana espanyola.

Quant a l’evolució del gasto en les rebaixes dels valencians comparat amb l’any anterior, el 28% dels enquestats afirma haver realitzat una inversió superior en les rebaixes d’este 2020, la qual cosa suposa un augment de 8 punts percentuals respecte a les declaracions de l’any anterior.

Comparant-ho amb les dades del total d’Espanya, els valencians es troben 5 punts percentuals per damunt de la mitjana. No obstant això, el nombre de valencians que manifesten un gasto similar a les rebaixes de l’any 2019 és el grup majoritari: el 43% dels enquestats, 3 punts superior a la dada declarada l’any anterior.

PRODUCTES
Quant als productes més adquirits en les rebaixes d’enguany destaquen: roba (75%), amb un augment de 17 punts percentuals respecte al 2019 i 4 punts per damunt de la mitjana d’Espanya; tèxtil i calçat esportius, que amb un 63% de mencions augmenta 32 punts respecte a l’any anterior (9 punts per davall de la mitjana nacional); i calçat i
complements (39%), amb un augment de 6 punts respecte a 2019 i 7 punts percentuals per davall de la mitjana d’Espanya.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,316FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià