Els veïns de la Vall d’Alba compleixen amb la tradició de pujar en romiatge a l’ermita de Sant Cristòfol

L'alcaldessa de la Vall d'Alba, Marta Barrachina, s'ha mostrat molt satisfeta per la resposta popular registrada aquest any.

PublicitatAVL

Els valldalbenses han tornat a lluir un any més el mocador de romaní, que aquest any ha estat blanc, i han marxat a peu fins a l’alt de la muntanya l’Albea, presidit per l’ermita de SantCristòfol, amb motiu del romiatge que anualment celebra la Vall d’Alba per a honrar al sant.

La jornada, com ocorre tots els anys, ha combinat els actes religiosos amb una part més lúdica i festiva, i ha tingut la seva màxima expressió en la preparació i repartiment de la gran paella per a més de 1.200 comensals que es va cuinar en el paratge, completant una jornada festiva en la qual ha inclòs la celebració, l’interior de l’alberg municipal, d’uns tallers infantils i de jocs tradicionals, per a garantir la diversió dels romanins més petits. Tampoc van faltar les danses folklòriques i ball per als més majors.

PublicitatRovira  

L’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, s’ha mostrat molt satisfeta per la resposta popular registrada aquest any: “Es tracta d’una festa oberta a tots, i que ens permet gaudir d’un magnífic ambient en un dels paratges més bonics del nostre terme municipal, una tradició que els valldalbenses volem continuar compartint, any rere any, amb tots els veïns de la resta de la província que vulguin visitar-nos”.