23.9 C
Valencia

Els veïns de la Vall d’Alba reten homenatge als seus majors

La Vall d'Alba va aprofitar la celebració de les seues festes patronals per a retre homenatge a les persones de més edat del municipi.

- Publicitat -AVL

La Vall d’Alba va aprofitar la celebració de les seues festes patronals per a retre homenatge a les persones de més edat del municipi. Es tracta d’una jornada amb activitats per a totes les edats, però en la qual els majors han sigut els vertaders protagonistes.

En primer lloc, els veïns que al llarg d’enguany compleixen o ja han complit 90 anys van ser complimentats per l’Ajuntament en el EspaiCultural. Cadascun dels veïns nonagenaris va rebre de mans de l’alcaldessa, Marta Barrachina, una placa que recorda l’efemèrides. Rafael Bernal Vicente, José Centelles Barrachina, José Emilio Centelles Mas, Milagros Mateu Traver, Manuel Pauner, Juan Julián Belenguer, Vitores Albert Rull, Pietat Moles Mateo, Higinio Barreda Segarra, María Gloria Vidal Julián i Enriquer Vives Monferrer, encara que els cinc últims, i per diferents motius, no van poder participar en l’acte.

La jornada va continuar amb una missa de difunts per a recordar, de manera molt especial, als 27 veïns morts en els últims 12 mesos, i que van ser homenatjats amb una corona de flors blanques. Després de la missa es va celebrar un gran menjar de germanor per als membres de l’Associació de Gent gran `l’Alba`, que va tindre lloc en La Pelejaneta.

Un multitudinari menjar que es repeteix any rere any, i l’únic objectiu del qual, segons paraules de l’alcaldessa, no és un altre que “agrair i reconéixer de manera pública el treball realitzat, en la majoria dels casos de manera anònima o silenciosa, que realitza el col·lectiu de majors de la Vall d’Alba en benefici de tots els veïns. Per això, des de l’Ajuntament treballem per a posar en valor la labor dels nostres majors”.

Diverses activitats infantils i espectacles taurins copen la resta del programa de festes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de covid-19 a Alzira per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 243 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Alfarp per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes

La Comunitat Valenciana registra 903 positius en un dia i 7 morts

Els hospitals valencians tenen, actualment, 415 persones ingressades

Cullera felicita els 100 anys d’una de les seues veïnes més longeves

Asunción Braco ha rebut una carta d’homenatge de la ciutat que l’ha vist créixer
- Advertisement -

: Valencià