viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els xiquets gaudeixen de mestres d’Or

Aquests dies són dies d’il·lusió per als xiquets, alguns segurament han demanat que els porten l’últim ninot d’acció de la saga del moment, uns altres hauran demanat una princesa que ho convertisca tot en gel; però uns altres han reclamat als seus seguir jugant a bàsquet en aquestes dates.

Alguns d’aquests han sigut el centenar de xiquets i xiquetes que han participat en l’activitat del club castellonenc de l’Amics i que a més avui han tingut el premi de gaudir de l’entrenador del primer equip, Toni Tingues, alguns dels jugadors com són: el capità Chema García, Joan Faner, Manu Rodriguez, Alberto Fernández o el canterano Alin Voinea. Tots ells han donat el millor per als xiquets i no solament en l’àmbit tècnic, sinó que també en l’àmbit personal pel qual est ha sigut el millor regal per a ells en aquestes dates.

Un èxit d’activitat que segurament quedarà en la memòria de molts d’ells, perquè potser, l’experiència d’Or d’avui la poden tenir en el futur; per a açò hauran de seguir treballant.

Últimas noticias

Contenido relacionado