Elx i el CEEI signen un conveni de col·laboració per organitzar un congrés d’innovació per a empreses i emprenedors

Les jornades d'innovació i nous models de negoci tindrà lloc el 20 de novembre al Parc Industrial

L’Ajuntament d’Elx aporta 10.000 euros per a un congrés enfocat a empreses i emprenedors que organitzarà el CEEI per al dimarts 20 de novembre. En la signatura d’aquest conveni ha estat present, l’alcalde d’Elx, Carlos González, el president del Centre Europeu d’empreses i Innovació (CEEI), José Javier García, el regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, el director del CEEI, Joaquín Alcázar i el portaveu de Ciutadans, David Caballero. El congrés “Open Innovation: coneixement i nous models de negoci”, està dirigit a emprenedors i pymes, centrant-se en el focus de desenvolupament de productes i models de negoci en mercats complexos.

“Este conveni té com a fi sumar esforços amb el CEEI per desenvolupar un congrés dedicat al coneixement, als nous models de negoci, dirigit a emprenedors, a xicotetes i mitjanes empreses amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de processos d’innovació en les petites i mitjanes empreses de la nostra ciutat”, ha explicat Carlos González.

CEEI Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez

El programa del congrés està compost de workshops temàtics per millorar l’eficiència i el negoci de les empreses relacionades amb la indústria, amb seminaris altament especialitzats i impartits per experts en la matèria pensats per a emprenedors i empresaris responsables de canvis en les seues indústries. Les polítiques de l’Equip de Govern Local orientades a la xicoteta i mitjana empresa, que procuren recolzar als sectors productius de la ciutat il·licitana amb tres eixos econòmics: un d’ells el desenvolupament d’actuacions de promoció econòmica i industrial; el suport a nous emprenedors i la cooperació amb sectors industrials forts com el calçat.

“Elx és una ciutat que s’ha caracteritzat sempre per la seua indústria, per la seua innovació, per la cerca constant de noves vies de negoci, de noves oportunitats, obertures de mercat, de llançaments de nous productes, de nous serveis…, amb l’objectiu de millorar l’entorn a través de la generació de riquesa de llocs de treball sostenibles”, ha assenyalat el president del CEEI, que ha destacat la seua institució com l’única de caràcter provincial que té la seua seu a la ciutat il·licitana.

El director del CEEI va explicar en què consistia les jornades que tindran dos grups d’activitats, una al matí al Parc Industrial a la seu del grup Soledat, amb una sessió de casos pràctics i la segona part serà a la vesprada, amb el desenvolupament d’un cas pràctic elaborat. En aquest tipus de jornades també compta amb el centre de coneixement de la Universitat Miguel Hernández i amb el millor d’Espanya a desenvolupar les cafeteres Nespresso.

: Valencià

Publicidad