Elx celebra la segona edició del Cross Popular Parc Arqueològic de l’Alcudia

Els Jocs Escolars Esportius han arrancat aquest matí amb el Cross Escolar en el qual han participat més d'un miler de xiquets i xiquetes.

L’esdeveniment ha sigut un èxit de participació i en la qual milers de famílies han pogut gaudir d’una jornada de convivència amb l’esport escolar com a protagonista.

Per a realitzar el trasllat fins a l’Alcudia, la regidoria d’Esports ha disposat d’un servei gratuït d’autobusos per als participants que no disposen de vehicle.
Al costat de la carrera escolar s’ha celebrat la segona edició Cross Popular Parc Arqueològic de l’Alcudia, per a majors de 18 anys.

PublicitatAVL

Amb la disputa d’aquest cross s’inaugura la 38 edició dels Jocs Esportius que donaran principi el 8 de novembre i es desenvoluparan en diverses seus diferents, com a pistes poliesportives, instituts de secundària, col·legis públics i concertats. 4.000 són els esportistes escolars ja inscrits.

Aquesta activitat finalitzarà el juny de 2020 amb XXVII la Milla Escolar que es realitzarà en la pista d’atletisme “Manolo Jaén” per a les categories des de prebenjamí fins a la categoria cadet.

Esta publicació està disponible en : Valencià