‘Emboli-car’, la campanya nadalenca que embolica regals comprats en el xicotet i mitjà comerç

La campanya compta amb la participació de 1.000 comerços de València

emboli-car

Fins al pròxim 30 de desembre, una unitat mòbil recorrerà set mercats extraordinaris de València amb l’objectiu d’embolicar els regals de totes aquelles persones que compren en botigues del xicotet i mitjà comerç. En això consisteix ‘EMBOLI-CAR’, la campanya nadalenca que pretén dinamitzar i millorar la competitivitat del comerç tradicional.

“Durant els últims anys, la Regidoria de Comerç pretén eixir al carrer i innovar amb les diferents campanyes nadalenques en les quals treballem”. Així ho ha explicat Carlos Galiana, regidor de Comerç, qui també ha assenyalat que el que es pretén amb estes accions és que “el xicotet i mitjà comerç i els mercats extraordinaris tinguen un paper important dins de la campanya nadalenca de la ciutat”.

La campanya ‘EMBOLI-CAR’ compta amb la participació de 1.000 comerços de València, entre els quals s’han repartit 70.000 papers per a embolicar regals. Així mateix, la unitat mòbil disposada recorrerà set mercats de venda no sedentària de la ciutat durant estes dates. Ahir va estar present en el mercat d’Algirós i durant la jornada de hui s’ha situat en el mercat de Jerusalem. A més, també participarà en els mercats del Cabanyal, Benicalap, Castella, Torrefiel i Mercat Central.

Estem molt contents per com ha evolucionat el Nadal a València durant els últims anys. La gent ja pot quedar-se i gaudir d’estes festes a la nostra ciutat“, ha assegurat Galiana, al mateix temps que ha recordat que la campanya de Nadal “és la més important per a la Regidoria de Comerç, ja que suposa al voltant del 35% de la facturació de tot l’any”. A més, el regidor ha destacat que durant l’última Junta de Govern Local, es va aprovar junt als diferents sectors que formen el comerç de la ciutat, la creació d’una comissió que incloga la participació de grans superfícies en la campanya nadalenca del pròxim any, amb l’objectiu d’aconseguir “un Nadal encara més gran“.

Publicitat