10:16 pm - Monday, 13 July 2020

Emergència Climàtica i Transició Ecològica licita obres de millora en instal·lacions de sanejament, depuració i reutilització d’aigües

- Publicidad -Reciplasa
OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR), ha licitat per 6.256.759,10 euros cinc actuacions en matèria de sanejament, depuració i reutilització d’aigües.

Així, amb un pressupost de 2.367.531,52 euros s’ha publicat la licitació de l’obra de finalització de la construcció del tractament terciari de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) d’Alcoi per a la reutilització de les aigües per a ús industrial; i de les obres de construcció d’un sistema de desinfecció de l’efluent en l’EDAR d’Alcàntera-Càrcer, per un pressupost de 90.569,77 euros.

En ambdues, l’objectiu és dotar de tractament terciari a tota l’aigua influents a la respectiva EDAR, de manera que es possibilite la reutilització de les aigües sense cap mena de restricció.

També s’han licitat les obres de construcció de la nova EDAR a Beniatjar (644.209,42 euros), els treballs de connexió de l’EDAR de Vora-Riu a l’EDAR d’Almassora (2.810.902,19 euros) i les obres de construcció del nou edifici de control en l’EDAR d’Almassora (343.546,20 euros).

Totes aquestes actuacions estan dirigides a renovar les instal·lacions i millorar el tractament de l’aigua depurada.

Quant a la de Beniatjar, la solució consisteix en l’execució d’una nova EDAR, mentre que per a la de Vila-real, s’ha decidit eliminar l’EDAR actual i connectar les aigües que actualment rep, tant a l’EDAR d’Almassora com a l’EDAR Mancomunada d’Onda-Betxí-Vila-real-Alqueries, per a així aprofitar la capacitat de depuració existent actualment en aqueixes instal·lacions de la Generalitat Valenciana pròximes a l’actual EDAR de Vora-Riu.

Referent a l’última actuació, l’EDAR d’Almassora es va construir l’any 1999, i des del principi es van anar detectant assentaments del terreny davant la no viabilitat de la seua reparació a la vista de les afeccions que pateix, s’ha determinat la construcció d’un nou edifici.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat manté silenci davant la convocatòria de vaga indefinida dels metges residents (MIR)

La vaga està prevista que s'inicie el pròxim 21 de juliol i de tindre seguiment massiu podria representar que al voltant de 2600 metges residents deixaren de prestar servei a tota la Comunitat Valenciana coincident en l'època de vacances i el moment en què els sindicats denuncien de nou la falta de personal.

Diputació reactiva la Xarxa Provincial de Qualitat i Innovació dels Serveis Socials

Les comissions tècniques començaran a treballar al setembre per a donar respostes enfront de la crisi en camps tan sensibles com la infància, la família i la inclusió social

Adjudicades les obres d’adequació de les parcel·les dels col·legis Herrero i Vicent Marçà

L'Ajuntament de Castelló ha resolt els dos procediments de licitació de les obres que serviran per a preparar les parcel·les sobre les...

L’alcalde de Vila-real felicita els paranyers per buscar la reconversió del parany amb nous mètodes

Benlloch felicita Apaval per aconseguir que els paranyers puguen provar el mètode del cistell de malla després de decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV)

Quatre persones afectades per un nou brot familiar de covid a Santa Pola

Amb tot, la província d'Alacant registra, segons les últimes dades, 9 dels 54 casos nous que s'han confirmat a tota la Comunitat Valenciana des de l'última actualització.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià