17.2 C
Valencia

La Federació de Falles gestiona l’emmagatzematge de totes les falles de Borriana

La Federació de les Falles de Burriana, en col·laboració amb l'ajuntament ha segut l'encarregada de gestionar tot allò referent al trasllat i emmagatzematge de les falles fins a una nau de prop de 4000 metres propietat de l'empresa borrianenca Sanycces

- Publicitat -AVL

Els artistes fallers de Borriana junt a les comissions de la ciutat han estat estat durant els dies passats traslladant les falles des dels tallers dels artesans fins al magatzem on descansaran tots els monuments fins que arribe la plantà dels mateixos al març de 2021.

La Federació de les Falles de Burriana, en col·laboració amb l’ajuntament ha segut l’encarregada de gestionar tot allò referent al trasllat i emmagatzematge de les falles fins a una nau de prop de 4000 metres propietat de l’empresa borrianenca Sanycces, qui l’ha cedida gratuïtament a la Federació, la qual s’ha fet càrrec de la seua adequació amb l’instal·lació d’una porta per poder entrar les peces de les falles i la contractació d’una assegurança i seguretat per que les falles estiguen protegides de la millor manera possible.

- Advertisement -

Des del moment en que la situació provocada per la Covid-19 ho va permetre, els artistes de Borriana varen començar a buidar els seus tallers per així poder iniciar de nou els seus treballs en condicions de cara als projectes de les falles de 2022, ja que aquesta era una necessitat primordial del col·lectiu, greument afectat per la anulació de les falles de 2020.

El president de la Federació de les Falles de Burriana, Salvador Doménech ha volgut agrair el gest desinteressat de l’empresa Sanycces al cedir l’ús de la nau per emmagatzemar les falles així com ha manifestat la plena disposició de la Federació per treballar conjuntament amb els artistes fallers per solucionar tots els problemes que en el món de la festa ha provocat la pandèmia del coronavirus.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,982FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Alcalà-Alcossebre compra 908 agendes escolars per a l’IES Serra d’Irta i CEIPs La Mola i Lo Campanar

L'Ajuntament ha pagat les agendes en les quals s'inclouen informacions d'interés sobre els centres educatius i consells per a les famílies com a prevenció davant la COVID-19.

Peníscola reclama a Costes els permisos per a escometre les obres de reconstrucció dels accessos del litoral sud

Les obres se centren en dos actuacions principals: l'arranjament de l'única carretera d'accés al litoral sud, que presenta una clivella; així com l'arranjament del ferm al costat de tres cales naturals.

Demanen a Educació revisar els sistemes de ventilació de les aules per a reduir contagis

El sindicat CSIF demanda a Conselleria que instal·le purificadors d'aire i filtres de partícules d'alta eficiència en els centres.

Investiguen un brot de Covid-19 en un centre de discapacitats psíquics de Carlet

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives investiga l'origen i l'expansió d'un brot de coronavirus en una residència de discapacitats psíquics de Carlet.

Una dona ferida després de caure amb el seu patinet a Castelló

Una dona de 31 anys ha resultat ferida este matí després de patir una caiguda amb un patinet en la carretera de Borriol.
- Advertisement -

: Valencià