L’emotiu discurs de les Falleres Majors de València

Amb un discurs conjunt, Marina Civera i Sara Larrazábal passen el relleu i diuen adéu l'any Faller 2019.

Publicitat

“El món és redó, i el que de vegades pot semblar el final, també pot ser el principi. Començarem tots junts ací, i ara ens anem de la mateixa manera, junt a vosaltres. Falleres, fallers, molt bona nit.” Amb estes paraules donava inici al seu discurs d’acomiadament Marina Civera que, junt amb Sara Larrazábales preparava per passar el relleu del càrrec que han ocupat com a representants de totes i tots els fallers i fallers que gaudeixen de la Festa valenciana.

PublicitatRovira  

Amb una ampla llista d’agraïments, les dues falleres majors recordaven els moments que han viscut este any faller i com l’experiència les ha marcat per a la resta de la seua vida “tenim tantíssims records on estan presents: artistes fallers, músics, pirotècnics, poetes i tantíssims professionals que amb el seu gran talent són els responsables de plasmar per sempre la grandesa de les falles. Gràcies a tots ells els carrers s’omplen d’eixa il·lusió que tenim tots els fallers per plantar una falla i gaudir de la nostra festa fins a l’últim dia.“.

Tampoc van faltar les paraules d’amistat a les seues respectives corts, que les han acompanyat durant tot el seu viatge faller, i les d’ànim per a les que prendran el relleu, fent referència a la responsabilitat però la il·lusió i alegria que suposa ser les representants de la festa i tradició valenciana. “València, fallers… ha arribat el moment. Em sona que algú va dir allò de “ser faller és fer història”… Ací acaba i deixem escrita la nostra, la història del 2019. La de 26 falleres que hui vos han parlat amb una sola veu.

Tancava la seua part del discurs Sara, que Marina rematà afegint “Però no vos preocupeu, perquè la història de les falles continuarà escrivint-se per sempre, una història on tots vosaltres sou els protagonistes. Sapigueu que el veritable adéu no arriba amb el comiat, sinó amb l’oblit, i estes falleres vos prometen que mai, mai vos oblidaran”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela