viernes, 29 marzo 2024

Empat ajustat del CD Castellón com a presentació en Segona B

El CD Castellón empata davant l'Atlètic Baleares després d'una gran primera part i uns segons 45 minuts de mala fortuna (1-1).

El CD Castellón es presentava en Segona B en Castàlia i els jugadors de Sergi Escobar ho sabien. El conjunt albinegro va dominar al principi, quan durant els primers 10 minuts el CD Castellón trepitjava amb continuïtat l’àrea contrària.

L’Atlètic Baleares va avisar amb ocasions puntuals però sense arribar a inquietar a Álvaro Campos. Juanjo va tindre el primer gol en les seues botes quan no va aprofitar un mà a mà. Més fortuna va tindre Juanma Acevedo que, a la mitja hora de joc, va aprofitar un centre lateral de Verdú per a pujar el primer gol en Castàlia. Els orelluts estaven en el seu millor moment i Major va estavellar una pilota al travesser després d’una gran cabotada.

En la segona part, la mala sort es va encebar amb el CD Castellón. En el minut 49 es va haver de retirar Gálvez per molèsties i, dos minuts més tard, l’Atletico Baleares va aprofitar per a empatar la trobada. El conjunt albinegre no es va ensorrar i, amb l’ajuda de Castàlia, es va animar. A l’hora de joc, l’equip balear va evitar el segon tant albiengre sobre la mateixa línia de gol. Per si no fos prou, Regalón va patir un terrible colp al cap que el va obligar a abandonar en llitera el terreny de joc, donant entrada al canterano Pablo Roig que debutava amb l’elàstica del primer equip.

El CD Castellón ho va intentar fins al final, però el resultat no es va moure. Un empat en la seua volta a la Segona B que servirà per a anar creixent a poc a poc.